Aquakontakt

AQUAKONTAKT: A GYÓGYÍTÓ ÉRINTÉS

lebegés

Hétköznapi életünkben sokszor igen kevés lehetőségünk van arra, hogy szívtől-szívig, tudatos jelenlétben figyelmet szentelhessünk egymásnak. Ebben a kezelésben megélhetünk egy különleges vízi utazást, amellyel lehetőséget kapunk saját magunk belső fejlesztésére a szabadon áramló tudatosság jegyében. Ez az egy óra egy különleges, a vízben végzett dinamikus meditáció, amelyben én (a társamat megtámogatva) a pillanat erejével, intuitívan vagyok jelen.
Ezen az úton haladva egy szabad belső transzformációt indítok el, befejezése a Te szabad akaratodtól, a pillanatban megélt jelenlétedtől függ. Kapcsolatod önmagaddal új dimenziókat nyit meg, elmélyül és feloldódik a szeretet minőségében.


A meleg víz, az az elem, melyben létünk elkezdődik. Oltalmazó biztonságban lebegünk benne életünk első kilenc hónapjában. Egységben önmagunkkal, egységben az Univerzummal.  Az élet egyensúlyra való törekvésében, születésünket követően örök keresésében próbáljuk újból megtalálni ezt az egységet. Az emberi szenvedésből való felemelkedés, a gyógyulás valódi útja, lényünk fény természetének integrálásával a létezésben való időzés megtapasztalásával képes létrejönni. Ebbe, a gondolatok közötti térbe nyitunk ajtókat az Aquakontakt-tal, ahol a lét formáját a tudat szabadsága határozza meg.

Ebben a víziterápiás technikában, mint egy dinamikus meditációban; sejtszinten kezdünk emlékezni a magzati lét egységállapotára. Ebben a théta tudatállapotban, melyből születésünknél fogva „kivétettünk”, lényegében eggyé válunk lényünk hallhatatlan részével. A szabad test és a felszabadult lélek egysége válik számodra megtapasztalhatóvá. Ez az utazás valódi Énedhez vezet, megtapasztalása önmagában is gyógyító hatású. Utat nyit belső világodba, az egységbe, amelyet utoljára a magzati életedben volt lehetőséged megtapasztalni. A létezésnek e formája beépülhet lényedbe és megindítja Benned a képességet a nehézségek legyőzésére, ez az a  meditáció: ami túl van a kimondhatón. Ez a lélek tánca, amelyben gyermekkori sérüléseink oldódhatnak, hogy életünk ne a függőségről, hanem a belső békéről, a szabadságról szólhasson!

under

under

 

Többen jeleztétek kérdésben félelmeteket: hogyan lehet ennyi ideig “kibírni'”a víz alatt egy levegővel?!? A víz alatti munkához orrcsipeszt szoktunk  használni és a kezelés ezen szakasza mindig határozott, testen történő nyomással, jelzéssel kezdődik.
A víz alatti kezelés nem mindig intenzív. Minden Tőled függ! Te határozod meg tested izomzatának visszajelzéseivel: mire vagy készen és hogy mennyit fogadsz be a VízVarázsból.
Én “csak” követlek Téged, figyellek Téged: mi a jó Neked!

MF

 A kezeléseket  a Thermál Hotel Visegrád Lepence SPA-ban adom.
Köszönettel várom jelentkezésedet.

Hírdetés

Minden vélemény számít

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: