Meditáció csakraharangokkal


Saját szellemi gyermekem: Meditáció Csakraharangokkal

A francia Shanti cég által egyedileg, kézzel készített harangok a bennünk áramló Víz, és az Angyali minőségek összekapcsolódásáról szólnak -akár a mantrák (gyógyító szent énekek)- amikor megszólalnak. A Harangok ezüst ötvözetből készülnek, amely fém a Holdhoz, így a Rák jegyéhez köthető az asztrológiai minőségek közül. A Rák jegyéhez, amelynek szimbóluma két egymásba fonódó teremtési létspirál; kapcsolódik a hallás képessége. Ilyen hallás a „belső hallás” is, az intuicíó, amely például a böjt során fokozottan előtérbe kerül a böjtölő életében.
A Harangok hengeres, nyitott alakjukkal, örvénylő mozgásukkal testünk energiaközpontjaira emlékeztetnek. Ezek az energiaközpontok (szanszkritül csakrák, magyarul kerekek) az őket látó ember számára a szivárvány színeiben mutatkoznak meg, nevüknek megfelelően forognak, ezzel az örvénylő, spirálmozgással biztosítják a szellemi világból érkező energiákat a fizikai testünk, és a többi finom testünk számára. Indiai festményeken levelekkel ellátott körrel /lótuszvirág/ jelölik őket. Minden csakra körnek más a levélszáma és a körök közepén is más-más jel található. Hét fõ csakra ismert, amelyek a törzsünkön, nyakunkon, fejünkön helyezkednek el. A csakráknak meghatározott rezgésszámuk van, amelyek igen sokrétûen differenciáltak. A különbözõ csakrák más-más funkciókat töltenek be, amelyek a fizikai test és az aura különbözõ rétegeihez kapcsolódnak. A csakrák mindig nyitva vannak, mozgásuk az, ami egyénenként változó: egyes csakrák túl-, mások alulműködnek.
A Harangmasszázs célja egyrészt ezeknek a mozgásoknak a harmonizációja.
Azt tudjuk, hogy az emberi test 75%-a víz. A víz egyáltalán nem mindegy milyen minőségben van jelen a testünkben. Miért?
Az alábbi linkre kattintva láthatsz egy kisfilmet erről:

Masaru Emoto képes volt számunkra láthatóvá tenni a víz üzeneteit. Azt, amit a homeopátia már régóta ismer és használ: a víz képes az információt felvenni, és hordozni azt! A fejünkben keringő gondolatok is információk, és így egyáltalán nem mindegy milyen információval „bombázzuk” a testünkben áramló vizet. Ha szeretettel gondolunk magunkra, a bennünk lévő víz ilyen szerkezetűvé válik, és a vonzás törvényének alapján ilyen minőségű élethelyzetek vesznek egyre inkább körül bennünket-lásd „The Secret”, és „Mi a csudát tudunk a világról?” című filmeket.
Miért fontos számunkra a víz, s mi a köze a víznek a Harangmasszázshoz. Amint a bevezetőben említettem  a hallás a Rák jegyéhez kapcsolódik. A Rák vizes jegy, s az őhozzá tartozó bolygó a Hold.
Miért hat ránk ilyen nagy erővel a Hold? Mert a Hold a Földön lévő vizeket “uralja” (ld. ár-apály), és ahogy említettem az emberi test, több mint 70%-a víz. TeliHold napján ez a szám felmehet 80-85 %-ra is. Az ember megérezheti: egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségű víz áramlik benne élete időszakában. Az antropozófia (életszellem-tudomány) tanai szerint az angyali lények legsűrűbb fizikaiságát a földi vizek jelenítik meg. A mi világunkat segítő lények lakóhelye a holdi szféra, a Földünk és a Holdunk között lévő, fizikai szemmel nem látható tér.

Az anyagi világban élő embernek nagyon furcsa, ha angyalokról beszélünk nekik. De megértik a „csoda”, a „véletlen” összefüggéseit. Ha elolvassuk Wass Albert az Angyalok tisztása c. verset, érthetővé lesz ez a világ. Az a világ, ahová az ember is tartozik, csak még keresi az odavezető utat.
A jógázó egyfajta útkereső. Életének kérdéseire keresi ezeken a JÓgaEGYÜTT-Léteken a választ. Így tehát a bevezetőmben jelzett csakraharmonizáción túl a Harangok lehetővé teszik a belső gondolatvilág felébresztését, az aktív képalkotást a hangok inspirációja révén. Általuk az egyén közelebb kerülhet azokhoz a lelki folyamatokhoz: ahol az életenergia lassabban áramlik. A hangmasszázs alatt képek bukkannak fel jelenlegi életével kapcsolatban: múltból és, akár a jövőből. Ha a meditáló objektíven követi belső folyamatait, úgy azok elvezethetik őt a megoldásokhoz. Ebben a szavak nélküli meditációban az a rendkívüli, hogy az ember magától jön rá az igazságokra, és nem másik ember segítségével, az esetlegesen félreérthető nyelvi szófordulatok által.
Önállóságot ad, és teljes szabadságot a belső világunk megéléséhez!
Ez óriási lehetőség!
Előfordul, hogy a meditáló a Harangmasszázs alatt konkrét kérdésre: konkrét választ kap. Ugyanakkor beindulhatnak a változások testi szinten (méh, máj, szív, méh, izmok, gerincoszlop, stb.) is, mint például melegségérzés, bizsergés, pulzálás-lüktetés, köhögés, illetőleg az egyes csakrák magasságában belső látással érzékelt fényjelenség  is lehet tapasztalható. Fontos megjegyeznem azt is, hogy a Harangmasszázs alatt fellépő sírás, vagy nevetés a belső tisztulás, feloldódás jele, és ezt követheti egy jófajta alvás is. Vannak olyanok, akik lebegés, testelhagyás-jellegű élményről számolnak még be, illetve könnyűnek és ugyanakkor energikusnak is érzik magukat.
A Harangmasszázs után a legtöbben végtelen nyugalomról és harmóniáról adnak számot.

A Harangok attól zenélnek, hogy megpróbálok kiüresedni és hagyom, hogy magától (az Angyalomtól, a szellemitől stb.) mozduljon meg, befogadóvá teszem magam az egyén energiáira, mert én csak közvetítek. Vannak olyanok, akik “látják” a Harangok hangjának útját, ami egyenesen az adott csakrák területein áramlanak, áthatva a többi energia örvényt is; ugyanúgy, ahogy a szivárványban is egyszerre van jelen mind a hét szín.

A Harangmasszázs időtartama az egyén állapotától függően kb. 40-50 perc.
Bejelentkezés telefonon/e-mailen, időpont egyeztetéssel.
Igény szerint házhoz is megyek.

Csakraharang meditációs zenei CD tőlem rendelhető emailben.
Ára: 3500 Ft.HEGEDUS ZSUZSA Csakrakorong

Hírdetés

Minden vélemény számít

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: